1. >Reseptit
  2. >Grillattuja purjoja mustapapujen, tomaatin ja mozzarellan kera

Grillattuja purjoja mustapapujen, tomaatin ja mozzarellan kera

4 henkilöä
Ainekset
4 henkilölle
6–8 pientä purjoa

1 purkki Bonduelle-mustapapuja (valutettuna 2 x 130 g)

1 luomusitruuna

2–3 rkl oliiviöljyä

2 rkl valkoviinietikkaa

½ nippu basilikaa

12 kirsikkatomaattia

16 minimozzarellaa

Suolaa ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
6–8 pientä purjoa

1 purkki Bonduelle-mustapapuja (valutettuna 2 x 130 g)

1 luomusitruuna

2–3 rkl oliiviöljyä

2 rkl valkoviinietikkaa

½ nippu basilikaa

12 kirsikkatomaattia

16 minimozzarellaa

Suolaa ja pippuria
  1. Vaihe 1
    Puhdista purjot ja keitä ne hieman pehmeiksi, mutta rapeiksi kattilassa ja valuta ne kunnolla.
  2. Vaihe 2
    Kääntele purjoja 1 ruokalusikallisessa suolalla ja pippurilla maustettua oliiviöljyä. Grillaa purjoja 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Käytä mahdollisuuksien mukaan grillipannua.
  3. Vaihe 3
    Sekoita yhteen hienoksi raastettu sitruunan kuori, sitruunamehu, etikka ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Vaihe 4
    Lisää kastikkeen joukkoon basilikan lehdet, halkaistut tomaatit, pavut ja mozzarellat.
  5. Vaihe 5
    Siirrä salaattiseos tarjoiluastiaan purjojen päälle ja tarjoile leivän kanssa.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä