1. >Reseptit
  2. >Kukkakaali- ja kikhernekeitto

Kukkakaali- ja kikhernekeitto

Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
1 sipuli

1 omena

Öljyä

1 kukkakaalin pää

1 rkl Ras El Hanout (marokkolainen maustesekoitus)

1 purkki kookosmaitoa

1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)

1 purkki Bonduelle Gourmet maissia (140 g)

5 dl vettä

1 kasvisliemikuutio

Suolaa ja pippuria

Koristeeksi: tuoreita ituja
Ainesosat 4 henkilölle
1 sipuli

1 omena

Öljyä

1 kukkakaalin pää

1 rkl Ras El Hanout (marokkolainen maustesekoitus)

1 purkki kookosmaitoa

1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)

1 purkki Bonduelle Gourmet maissia (140 g)

5 dl vettä

1 kasvisliemikuutio

Suolaa ja pippuria

Koristeeksi: tuoreita ituja
  1. Vaihe 1
    Kuutio sipuli ja omena ja paloittele kukkakaali nupuiksi. Kuullota öljyssä kattilassa.
  2. Vaihe 2
    Lisää muut ainekset ja anna kiehua kannen anna, kunnes kukkakaali on kypsynyt, n. 8 minuuttia.
  3. Vaihe 3
    Sekoita keitto tehosekoittimella ja lisää tarvittaessa vettä.
  4. Vaihe 4
    Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Vaihe 5
    Ripottele päälle tuoreita ituja ja tarjoile.
Vinkki:
Keiton kera voidaan tarjoilla hiukan limetinmehua.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä