1. >Reseptit
  2. >Mustapapuja maissilastujen, naudanlihan, tomaatin ja cheddarjuuston kera

Mustapapuja maissilastujen, naudanlihan, tomaatin ja cheddarjuuston kera

Helppo
4 henkilöä
40 min
Ainekset
4 henkilölle
1 purkki Bonduelle-mustapapuja (valutettuna 130 g)

400 g naudan jauhelihaa

2 sipulia, n. 100 g

1 rkl öljyä

1 purkki tomaattimurskaa

2–3 rkl makeaa chilikastiketta

1/2 nippu oreganoa, karkeasti silputtuna

200 g pieniä tomaatteja

100 g maissilastuja

150 cheddarjuustoa

2 dl ranskankermaa, 18%

Suolaa ja mustapippuria

Korianteria
Ainesosat 4 henkilölle
1 purkki Bonduelle-mustapapuja (valutettuna 130 g)

400 g naudan jauhelihaa

2 sipulia, n. 100 g

1 rkl öljyä

1 purkki tomaattimurskaa

2–3 rkl makeaa chilikastiketta

1/2 nippu oreganoa, karkeasti silputtuna

200 g pieniä tomaatteja

100 g maissilastuja

150 cheddarjuustoa

2 dl ranskankermaa, 18%

Suolaa ja mustapippuria

Korianteria
  1. Vaihe 1
    Silppua sipulit.
  2. Vaihe 2
    Ruskista jauhelihaa öljyssä pannulla yhdessä sipuleiden kanssa n. 6–7 minuuttia.
  3. Vaihe 3
    Lisää joukkoon tomaattimurska, chilikastike ja oregano. Anna kiehua pienellä lämmöllä 15 minuuttia. Lisää sitten joukkoon mustapavut ja halkaistut tuoreet pienet tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Vaihe 4
    Kaada kaikki uuninkestävään vuokaan ja levitä päälle puolet maissilastuista. Ripottele pinnalle juustoa ja paista esilämmitetyssä uunissa 210 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja maissilastut ovat rapeita.
  5. Vaihe 5
    Laita esille tarjoiluvuokaan ja ripottele pinnalle silputtua korianteria.
  6. Vaihe 6
    Tarjoile cheddarjuuston, maissilastujen ja ranskankerman kera.
Vinkki:
Voit myös käyttää muita Bonduelle-tuotteita mustapapujen sijaan.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä