1. >Reseptit
  2. >Paahdetut paprikat maissin ja punaisten kidneypapujen kera

Paahdetut paprikat maissin ja punaisten kidneypapujen kera

Helppo
4 henkilöä
25 min
Ainekset
4 henkilölle
300 g vihreitä papuja

2 punaista paprikaa

50 g sipulia

2 valkosipulin kynttä

3 rkl oliiviöljyä

2 purkkia Bonduelle tex mex maissi ja punaiset kidneypavut –sekoitusta (valutettuna 2 x 140 g)

4-8 kananmunaa

1-2 punaista chiliä

1/2 nippua korianteria

Suolaa

Mustapippuria
Ainesosat 4 henkilölle
300 g vihreitä papuja

2 punaista paprikaa

50 g sipulia

2 valkosipulin kynttä

3 rkl oliiviöljyä

2 purkkia Bonduelle tex mex maissi ja punaiset kidneypavut –sekoitusta (valutettuna 2 x 140 g)

4-8 kananmunaa

1-2 punaista chiliä

1/2 nippua korianteria

Suolaa

Mustapippuria
  1. Vaihe 1
    Puhdista vihreät pavut ja keitä ne pehmeiksi noin 4-5 minuuttia.
  2. Vaihe 2
    Puhdista ja paloittele paprikat, silppua sipuli ja valkosipuli hienoiksi.
  3. Vaihe 3
    Paahda paprikoita kuumalla pannulla öljyssä noin 3 minuuttia.
  4. Vaihe 4
    Lisää maissi ja punaiset kidneypavut sekä vihreät pavut, ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Vaihe 5
    Paista kananmunat pannulla öljyssä.
  6. Vaihe 6
    Aseta papu-maissiseos vadille paistettujen kananmunien kanssa, ja ripottele päälle hienonnettua chiliä ja korianteria.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä
  • Grillattua leipää chilimaissin ja vuohen...
  • Paistetut sienet chilimaissin ja avokado...
  • Intialainen kanacurry

    Taio Intian väriloisto lautasellesi ja matkaa makuhermoillasi curryn, kanan ja itämaisen elämänilon ...