1. >Reseptit
  2. >Papusalaatti pinaatin, mangon ja maissikastikkeen kera

Papusalaatti pinaatin, mangon ja maissikastikkeen kera

Helppo
4 henkilöä
25 min
Ainekset
4 henkilölle
100 g vehnänjyviä

1 purkki Bonduelle-maissia (valutettuna 140 g)

1 purkki Bonduelle-kikherneitä (valutettuna 265 g)

1 purkki Bonduelle-kidneypapuja (valutettuna 265 g)

1–2 rkl oliiviöljyä

1 rkl omenaviinietikkaa

100 g babypinaattia

1 mango

2 dl paahdettuja kookoslastuja

Salaattikastike:

1 luomulime

1 purkki Bonduelle maissia (valutettuna 140g)

2 dl luonnonjogurttia

¼ ruukku minttua

¼ ruukku basilikaa

1 valkosipulinkynsi

Suolaa ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
100 g vehnänjyviä

1 purkki Bonduelle-maissia (valutettuna 140 g)

1 purkki Bonduelle-kikherneitä (valutettuna 265 g)

1 purkki Bonduelle-kidneypapuja (valutettuna 265 g)

1–2 rkl oliiviöljyä

1 rkl omenaviinietikkaa

100 g babypinaattia

1 mango

2 dl paahdettuja kookoslastuja

Salaattikastike:

1 luomulime

1 purkki Bonduelle maissia (valutettuna 140g)

2 dl luonnonjogurttia

¼ ruukku minttua

¼ ruukku basilikaa

1 valkosipulinkynsi

Suolaa ja pippuria
  1. Vaihe 1
    Keitä vehnänjyvät, kaada niistä pois vesi, ja marinoi ne öljyssä ja etikassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Vaihe 2
    Raasta limen kuori raastimen hienolla terällä, ja purista limen mehu.
  3. Vaihe 3
    Sekoita raastettu kuori ja mehu yhdessä muiden kastikeainesten kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Vaihe 4
    Jaa pinaatti neljään kulhoon. Lisää joukkoon kuutioitu mango, vehnänjyvät, maissi, kikherneet ja pavut.
  5. Vaihe 5
    Ripottele pinnalle paahdettuja kookoslastuja ja tarjoile kastikkeen kanssa.
Vinkki:
Voit käyttää salaattiin mangon sijasta melonia ja papaijaa.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä