1. >Reseptit
  2. >Rapeat napostelupavut

Rapeat napostelupavut

Helppo
2 henkilöä
60 min
Ainekset
2 henkilölle
2 tlk Bonduelle Oriental-papusekoitusta

1 rkl seesamöljyä

Maun mukaan cayennepippuria

Rouhittua mustapippuria

Merisuolaa
Ainesosat 2 henkilölle
2 tlk Bonduelle Oriental-papusekoitusta

1 rkl seesamöljyä

Maun mukaan cayennepippuria

Rouhittua mustapippuria

Merisuolaa
  1. Vaihe 1
    Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Vaihe 2
    Levitä pavut keittiöpyyhkeen päälle ja taputtele kuiviksi. Levitä paistonkestävään vuokaan leivinpaperin päälle.
  3. Vaihe 3
    Paahda papuja uunissa n. 30 minuuttia välillä ravistaen pannua.
  4. Vaihe 4
    Ota sitten uunista ulos, kääntele sekaan öljy ja mausteet ja paahda vielä n. 20 minuuttia, kunnes pavut ovat paahtuneet rapeiksi.
  5. Vaihe 5
    Tarkkaile paistamisen loppuvaiheessa, että pavut eivät kärähdä. Maista ja rapsauta tarvittaessa vielä lisää merisuolaa päälle ennen tarjoilua.
Vinkki:
Nauti esimerkiksi vaalean aasialaisen lagerin kera.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä
  • Sipulisalaatti maissin ja rakuunan kera
  • Paistetut sienet chilimaissin ja avokado...
  • Hernesosekeitto

    Kuinka mukava olisikaan tulla kotiin, kun siellä odottaisi isoäidin valmistama lämmin keitto. Voit k...