1. >Reseptit
  2. >Spagettia ja linssi-bolognesea

Spagettia ja linssi-bolognesea

Helppo
2 henkilöä
25 min
Ainekset
2 henkilölle
1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

250 g tuoreita ruskeita herkkusieniä

1 porkkana

1 rkl oliiviöljyä paistamiseen

1 tl kuivattua basilikaa

1 tl kuivattua oreganoa

Suolaa ja pippuria myllystä

1 prk tomaattimurskaa

70 g tomaattipyreetä

2 dl kasvislientä

1 ps Bonduelle linssejä (150g)

1 rkl punaviinietikkaa

200 g spagettia

Parmesaanijuustoa tarjoiluun

Tuoretta basilikaa tarjoiluun
Ainesosat 2 henkilölle
1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

250 g tuoreita ruskeita herkkusieniä

1 porkkana

1 rkl oliiviöljyä paistamiseen

1 tl kuivattua basilikaa

1 tl kuivattua oreganoa

Suolaa ja pippuria myllystä

1 prk tomaattimurskaa

70 g tomaattipyreetä

2 dl kasvislientä

1 ps Bonduelle linssejä (150g)

1 rkl punaviinietikkaa

200 g spagettia

Parmesaanijuustoa tarjoiluun

Tuoretta basilikaa tarjoiluun
  1. Vaihe 1
    Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja purista valkosipulinkynnet. Raasta herkkusienet ja porkkana raastinraudan karkealla terällä.
  2. Vaihe 2
    Paista sieniä, sipulia, valkosipulia ja porkkanaa öljyssä kattilassa, kunnes seos alkaa muuttua kullanruskeaksi.
  3. Vaihe 3
    Lisää kuivattu basilika, oregano, suola ja pippuri ja anna paistua muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, kasvisliemi ja linssit kattilaan.
  4. Vaihe 4
    Kuumenna kiehuvaksi, mausta punaviinietikalla ja anna hautua spagetin keittämisen ajan.
  5. Vaihe 5
    Koristele annokset parmesaanilla ja basilikanlehdillä.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä