1. >Reseptit
  2. >Spicy pork maissin ja perunoiden kera

Spicy pork maissin ja perunoiden kera

Keskitaso
4 henkilöä
120 min
Ainekset
4 henkilölle
1 kg porsaan niskaa

1 kg perunoita

2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)

Marinadi:

1 dl öljyä

½ dl vettä

3 rkl tomaattipyreetä

1 rkl balsamietikkaa

2 tl paprikaa

1 tl chilihiutaleita

1 tl hienoa suolaa

Hiukan murskattua pippuria

Tarjoillaan ranskankerman ja rukolasalaatin kera
Ainesosat 4 henkilölle
1 kg porsaan niskaa

1 kg perunoita

2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)

Marinadi:

1 dl öljyä

½ dl vettä

3 rkl tomaattipyreetä

1 rkl balsamietikkaa

2 tl paprikaa

1 tl chilihiutaleita

1 tl hienoa suolaa

Hiukan murskattua pippuria

Tarjoillaan ranskankerman ja rukolasalaatin kera
  1. Vaihe 1
    Kuumenna uuni 225 asteeseen ja voitele uunivuoka pienellä määrällä öljyä.
  2. Vaihe 2
    Laita niskafilee ja kuoritut perunat uunivuokaan.
  3. Vaihe 3
    Sekoita marinadi ja kaada lihan ja perunoiden päälle.
  4. Vaihe 4
    Laita päälle leivinpaperia ja peitä vuoka alumiinifoliolla.
  5. Vaihe 5
    Paista uunissa noin 1 ½ tuntia.
  6. Vaihe 6
    Ota vuoka ulos uunista, ja levitä valutettu maissi perunoiden päälle. Laita vuoka takaisin uuniin ilman leivinpaperia ja alumiinifoliota. Anna kypsentyä edelleen noin 20 minuuttia.
  7. Vaihe 7
    Viipaloi liha ja tarjoile perunaviipaleiden ja maissin kera, lisukkeena ranskankermaa ja rukolasalaattia.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä
  • Tacos al pastor paahdetun chili-maissin ...
  • Hernesosekeitto

    Kuinka mukava olisikaan tulla kotiin, kun siellä odottaisi isoäidin valmistama lämmin keitto. Voit k...

  • Jauhelihapihvi maissin ja manteleiden ke...