
Tortillapizza kikherneiden, halloumijuuston ja pekonin kera
Ainesosat
80 g halloumijuustoa
1 punainen chili*
4 pekoniviipaletta
8 salvianlehteä
1 avokado
1 tortilla
1 purkki Bonduelle Twist kikherneitä
(valutettuna 65 g)
1-2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Näin helppoa se on
1:lle henkilölle
- Viipaloi halloumijuusto ja avokado ja silppua salvianlehdet ja
punainen chili hienoiksi. - Laita tortilla leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Asettele avokadoviipaleet, juusto, pekoni, kikherneet ja pirskottele
oliiviöljy tortillakuoren päälle. - Ripottele päälle salviaa, chiliä, suolaa ja mustapippuria.
- Paistetaan esilämmitetyssä 210-asteisessa uunissa rapeaksi ja
kullanruskeaksi, n. 10–15 minuuttia.
* Jos haluat miedomman tulisuusasteen voit poistaa chilin siemenet.