Ota yhteyttä
Reseptit
Alkupalat ja keitot
Pääruoat
Välipalat ja naposteltavat
Lisukkeet
Salaatit
Makeat & leivonnaiset
Tuotteet
Maissi
Palkokasvit
Pavut kastikkeessa
Tex Mex
Vihreät vihannekset
#PLANTPOWER
Vuodesta 1853
Kaikki artikkelit
Historiamme
Sitoumuksemme
Innovaatiomme
Pellolta pöytään
Uutiset
>
Reseptit
>
Rapeat napostelupavut
<
Reseptit
Rapeat napostelupavut
tulosta resepti
Helppo
2 henkilöä
60 min
Ainekset
2 henkilölle
2 tlk
Bonduelle
Oriental-papusekoitusta
1 rkl seesamöljyä
Maun mukaan cayennepippuria
Rouhittua mustapippuria
Merisuolaa
Ainesosat 2 henkilölle
2 tlk
Bonduelle
Oriental-papusekoitusta
1 rkl seesamöljyä
Maun mukaan cayennepippuria
Rouhittua mustapippuria
Merisuolaa
Valmista tämä resepti:
katso tuote
Vaihe 1
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Vaihe 2
Levitä pavut keittiöpyyhkeen päälle ja taputtele kuiviksi. Levitä paistonkestävään vuokaan leivinpaperin päälle.
Vaihe 3
Paahda papuja uunissa n. 30 minuuttia välillä ravistaen pannua.
Vaihe 4
Ota sitten uunista ulos, kääntele sekaan öljy ja mausteet ja paahda vielä n. 20 minuuttia, kunnes pavut ovat paahtuneet rapeiksi.
Vaihe 5
Tarkkaile paistamisen loppuvaiheessa, että pavut eivät kärähdä. Maista ja rapsauta tarvittaessa vielä lisää merisuolaa päälle ennen tarjoilua.
Vinkki:
Nauti esimerkiksi vaalean aasialaisen lagerin kera.