1. >Reseptit
  2. >Belgialaiset vohvelit maissin, cheddarjuuston ja kvinoa-tomaattisalaatin kera

Belgialaiset vohvelit maissin, cheddarjuuston ja kvinoa-tomaattisalaatin kera

Helppo
4 henkilöä
30 min
Ainekset
4 henkilölle
50 g keitettyä ja jäähdytettyä kvinoaa

220 g vehnäjauhoja

2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)

2 tl leivinjauhetta

Oliiviöljyä

2,5 dl maitoa

2 kananmunaa

¼ nippu persiljaa

50 g cheddarjuustoa

200 g kirsikkatomaatteja

¼ keräkaali

1 punasipuli

¼ nippu lehtipersiljaa

Omenaviinietikkaa

Suolaa ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
50 g keitettyä ja jäähdytettyä kvinoaa

220 g vehnäjauhoja

2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)

2 tl leivinjauhetta

Oliiviöljyä

2,5 dl maitoa

2 kananmunaa

¼ nippu persiljaa

50 g cheddarjuustoa

200 g kirsikkatomaatteja

¼ keräkaali

1 punasipuli

¼ nippu lehtipersiljaa

Omenaviinietikkaa

Suolaa ja pippuria
  1. Vaihe 1
    Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe, 1 rkl öljyä, ½ tl suolaa ja pippuria. Lisää joukkoon maito ja kananmunat.
  2. Vaihe 2
    Lisää taikinaan yksi purkki maissia, silputtu persilja ja raastettu juusto. Sekoita hyvin.
  3. Vaihe 3
    Paista kuten vohveleita vohveliraudassa, kuten blinejä blinipannulla tai kuten pieniä pannukakkuja.
  4. Vaihe 4
    Sekoita halkaistut tomaatit, silputtu keräkaali, punasipuli, maissi ja kvinoa etikan ja öljyn kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Vaihe 5
    Aseta vohvelit tarjoiluvadille yhdessä salaatin kanssa.
Vinkki:
Voit tarjota lisäksi myös savustettua kalaa, savukinkkua tai uppomunan.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä