1. >Reseptit
  2. >Intialainen kanacurry

Intialainen kanacurry

Taio Intian väriloisto lautasellesi ja matkaa makuhermoillasi curryn, kanan ja itämaisen elämänilon maahan. Lähde tämän reseptin avulla matkalle Ganges-joelle.
Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
1 tölkki Bonduelle vihreitä papuja (400 g)

1 nippu kevätsipulia

2 keltaista paprikaa

500 g kanan rintafileitä

2 rkl auringonkukkaöljyä

2 dl kasvislientä

2,5 dl kermaa

1-2 rkl vaaleaa suurustetta

1 rkl curryjauhetta

Suolaa

Cayennepippuria
Ainesosat 4 henkilölle
1 tölkki Bonduelle vihreitä papuja (400 g)

1 nippu kevätsipulia

2 keltaista paprikaa

500 g kanan rintafileitä

2 rkl auringonkukkaöljyä

2 dl kasvislientä

2,5 dl kermaa

1-2 rkl vaaleaa suurustetta

1 rkl curryjauhetta

Suolaa

Cayennepippuria
  1. Vaihe 1
    Puhdista ja pese kevätsipulit ja leikkaa renkaiksi.
  2. Vaihe 2
    Puolita paprikat, puhdista ja leikkaa kuutioiksi.
  3. Vaihe 3
    Pese kanan rintafileet, painele paperilla kuivaksi, leikkaa kuutioiksi ja paista kuumassa öljyssä. Lisää paprika ja kypsennä.
  4. Vaihe 4
    Lisää kasvisliemi ja kerma ja keitä kannen alla noin 10 minuuttia ja suurusta suurusteella.
  5. Vaihe 5
    Valuta vihreät pavut, lisää ne kastikkeeseen ja kuumenna hetki.
  6. Vaihe 6
    Mausta kastike curryjauheella, suolalla ja cayennepippurilla, ripottele päälle kevätsipulia.
Vinkki:
Tarjoile tuoksuvan basmatiriisin kanssa.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä
  • Paahdetut paprikat maissin ja punaisten ...
  • Hernesosekeitto

    Kuinka mukava olisikaan tulla kotiin, kun siellä odottaisi isoäidin valmistama lämmin keitto. Voit k...

  • Kikhernesalaatti pestokermalla