1. >Reseptit
  2. >Voipapu-tonnikalaleivät toscanalaisittain

Voipapu-tonnikalaleivät toscanalaisittain

Helppo
4 henkilöä
10 min
Ainekset
4 henkilölle
1/2 punasipuli

2 tlk Bonduelle-voipapuja (2x130g)

1 tlk öljyyn säilöttyä tonnikalaa

2 rkl neitsytoliiviöljyä

2 rkl silputtua tuoretta persiljaa

2 rkl silputtua tuoretta basilikaa

1 (luomu) sitruunan mehu ja kuori hienoksi raastettuna

Suolaa

Mustapippuria

Lisäksi: hyvää vaaleaa leipää
Ainesosat 4 henkilölle
1/2 punasipuli

2 tlk Bonduelle-voipapuja (2x130g)

1 tlk öljyyn säilöttyä tonnikalaa

2 rkl neitsytoliiviöljyä

2 rkl silputtua tuoretta persiljaa

2 rkl silputtua tuoretta basilikaa

1 (luomu) sitruunan mehu ja kuori hienoksi raastettuna

Suolaa

Mustapippuria

Lisäksi: hyvää vaaleaa leipää
  1. Vaihe 1
    Silppua punasipuli hienoksi.
  2. Vaihe 2
    Huuhtele ja valuta voipavut, ja kaada ne kulhoon. Painele papujen rakenne haarukalla karkeaksi muusiksi.
  3. Vaihe 3
    Sekota kaikki aineet keskenään.
  4. Vaihe 4
    Laita reilu annos papu-tonnikalatahnaa paahdettujen leipäsiivujen päälle.
Vinkki:
Papu-tonnikalatahnaa voi nauttia leivän sijaan myös salaatissa tai vihannestikkujen kera dippinä.