1. >Reseptit
  2. >Kurpitsakeitto chilipapujen kera

Kurpitsakeitto chilipapujen kera

4 henkilöä
25 min
Ainekset
4 henkilölle
1 hokkaido-kurpitsa

2 sipulia, öljyä

8 dl vettä

1 liemikuutio

1 tl roomankuminaa

1 purkki Bonduelle Chili Beans kidneypapuja (430 g)

1 luomu appelsiini

Suolaa ja pippuria

Päälle: kurpitsansiemeniä ja tilliä
Ainesosat 4 henkilölle
1 hokkaido-kurpitsa

2 sipulia, öljyä

8 dl vettä

1 liemikuutio

1 tl roomankuminaa

1 purkki Bonduelle Chili Beans kidneypapuja (430 g)

1 luomu appelsiini

Suolaa ja pippuria

Päälle: kurpitsansiemeniä ja tilliä
  1. Vaihe 1
    Halkaise kurpitsa, poista siemenet ja kuutio liha kuorineen.
  2. Vaihe 2
    Silppua sipuli ja kuullota kurpitsaa öljyssä kattilassa.
  3. Vaihe 3
    Lisää vesi, liemikuutio ja roomankumina ja anna vihannesten kiehua hiljalleen kypsiksi kannen alla noin 15 minuuttia.
  4. Vaihe 4
    Lisää chili beans, hiukan raastettua appelsiininkuorta ja -mehua ja sekoita sauvasekoittimella tai vastaavalla.
  5. Vaihe 5
    Lisää tarvittaessa vettä.
  6. Vaihe 6
    Mausta suolalla ja pippurilla ja ripottele päälle kurpitsansiemeniä ja tilliä.