Sipulisalaatti maissin ja rakuunan kera
Helppo
1 henkilö
25 min
Ainekset
1 henkilölle
2 sipulia, n. 100 g
1/4 nippu rakuunaa
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 purkki Bonduelle mini packs maissia (valutettuna 70 g)
Suolaa
Mustapippuria
1/4 nippu rakuunaa
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 purkki Bonduelle mini packs maissia (valutettuna 70 g)
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
2 sipulia, n. 100 g
1/4 nippu rakuunaa
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 purkki Bonduelle mini packs maissia (valutettuna 70 g)
Suolaa
Mustapippuria
1/4 nippu rakuunaa
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 purkki Bonduelle mini packs maissia (valutettuna 70 g)
Suolaa
Mustapippuria
- Vaihe 1Keitä sipulit kokonaisina (kuorineen) pehmeiksi vedessä, johon on lisätty 1/2 tl suolaa, n. 15 minuuttia. Kaada vesi, ja anna sipulien jäähtyä kylmässä vedessä.
- Vaihe 2Halkaise sipulit pituussuunnassa, kuori, ja leikkaa ne veneen muotoisiksi.
- Vaihe 3Silppua rakuuna hienoksi, lisää viinietikka ja öljy, mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 4Sekoita ainekset keskenään, ja lisää maissi.
- Vaihe 5Tarjoile kasvis-, kala- tai liharuuan lisukkeena.
Katso myös: