Spicy pork maissin ja perunoiden kera
Keskitaso
4 henkilöä
120 min
Ainekset
4 henkilölle
1 kg porsaan niskaa
1 kg perunoita
2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)
Marinadi:
1 dl öljyä
½ dl vettä
3 rkl tomaattipyreetä
1 rkl balsamietikkaa
2 tl paprikaa
1 tl chilihiutaleita
1 tl hienoa suolaa
Hiukan murskattua pippuria
Tarjoillaan ranskankerman ja rukolasalaatin kera
1 kg perunoita
2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)
Marinadi:
1 dl öljyä
½ dl vettä
3 rkl tomaattipyreetä
1 rkl balsamietikkaa
2 tl paprikaa
1 tl chilihiutaleita
1 tl hienoa suolaa
Hiukan murskattua pippuria
Tarjoillaan ranskankerman ja rukolasalaatin kera
Ainesosat 4 henkilölle
1 kg porsaan niskaa
1 kg perunoita
2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)
Marinadi:
1 dl öljyä
½ dl vettä
3 rkl tomaattipyreetä
1 rkl balsamietikkaa
2 tl paprikaa
1 tl chilihiutaleita
1 tl hienoa suolaa
Hiukan murskattua pippuria
Tarjoillaan ranskankerman ja rukolasalaatin kera
1 kg perunoita
2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)
Marinadi:
1 dl öljyä
½ dl vettä
3 rkl tomaattipyreetä
1 rkl balsamietikkaa
2 tl paprikaa
1 tl chilihiutaleita
1 tl hienoa suolaa
Hiukan murskattua pippuria
Tarjoillaan ranskankerman ja rukolasalaatin kera
- Vaihe 1Kuumenna uuni 225 asteeseen ja voitele uunivuoka pienellä määrällä öljyä.
- Vaihe 2Laita niskafilee ja kuoritut perunat uunivuokaan.
- Vaihe 3Sekoita marinadi ja kaada lihan ja perunoiden päälle.
- Vaihe 4Laita päälle leivinpaperia ja peitä vuoka alumiinifoliolla.
- Vaihe 5Paista uunissa noin 1 ½ tuntia.
- Vaihe 6Ota vuoka ulos uunista, ja levitä valutettu maissi perunoiden päälle. Laita vuoka takaisin uuniin ilman leivinpaperia ja alumiinifoliota. Anna kypsentyä edelleen noin 20 minuuttia.
- Vaihe 7Viipaloi liha ja tarjoile perunaviipaleiden ja maissin kera, lisukkeena ranskankermaa ja rukolasalaattia.
Katso myös: