1. >Vuodesta 1853
  2. >Bonduelle: 167 vuotta vanha konserni

Vuodesta 1853

Bonduelle on ranskalainen perheyritys, jolla on 11 000 työntekijää ja jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1853. Tiedämme siis varsin paljon siitä, miten kasviksia korjataan ja pakataan, jotta niiden parhaat ominaisuudet säilyvät.

Mitä Bonduelle tekee planeettamme suojelemiseksi?

Bonduelle haluaa kasvisten olevan tärkeä osa tulevaisuuden ruokavaliota. Siksi ympäristömme ja planeettamme suojelu on meille tärkeää. Pyrimme suosimaan meri- ja junakuljetusten kaltaisia vaihtoehtoisia kuljetustapoja, jotka tuottavat maantiekuljetuksia vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Haluamme vähentää ruokahävikkiä, joten myymme suurimman osan valikoimastamme pienissä pakkauksissa. Näin voimme sekä vastata pienten kotitalouksien tarpeisiin että vähentää hävikin määrää. Otamme myös pakkaukset huomioon. Muista lajitella tyhjät säilykepurkit metallinkeräykseen, jotta niiden materiaali voidaan kierrättää.

Bonduelle-konserni

Yhdessä maanviljelijöidemme kanssa olemme olleet alamme edelläkävijöitä vuodesta 1853 lähtien. Nykyisin viljelemme kasvipohjaisia tuotteitamme 128 000 hehtaarin alalla, ja tarjoamme niitä 100 maassa ympäri maailmaa. Bonduellen lisäksi konserniin kuuluvat myös seuraavat tuotemerkit: Cassegrain, Globus, Del Monte, Ready Pac Foods ja Arctic Gardens.

Voit tutustua meihin ja missioomme katsomalla tämän videon: