1. >Vuodesta 1853
  2. >Yhteiskuntavastuumme

Vuonna 2050 maapallolla on jo yhdeksän miljardia ihmistä. Yhdeksän miljardia naista, miestä ja lasta, jotka kulkevat paikasta toiseen, tarvitsevat vaatteita ja käyvät töissä tai koulussa. Mutta ennen kaikkea he tarvitsevat jotakin syödäkseen. Meidän on nyt varauduttava tähän tulevaisuuteen ja muutettava kulutustottumuksiamme niin, että huomioimme entistä paremmin ihmisten terveyden ja maaperän suojelun. Me Bonduellella olemme vakuuttuneita siitä, että luonto voi tarjota vastaukset tulevaisuuden haasteisiin, minkä vuoksi olemme laatineet sopimuksen, jolle annoimme nimeksi ”B! Pact”. Se on konkreettinen sitoumus maata, ruokaa ja ihmisiä kohtaan. Matka on alkanut - ja tavoitteet ovat vuodelle 2025.

MAAPERÄ

Vuoteen 2025 mennessä olemme pienentäneet ympäristövaikutuksiamme ja viljelemme maata entistä luonnonmukaisemmin.

Olemme yhdessä maanviljelijäkumppaneidemme kanssa kehittäneet kestäviä viljelymenetelmiä, joiden avulla voidaan minimoida kasvinkäsittelytuotteiden ja mineraalilannoitteiden käyttö. Tavoitteemme on suojella luonnon monimuotoisuutta ja ottaa käyttöön vaihtoehtoisia ja kestäviä maanviljelymenetelmiä jokaisella viljellyalueella.

Kasveja, jotka soveltuvat paremmin uusiutuvan energian tuotantoon, luonnonvarojen suojelu tuotteen koko elinkaaren ajan pellolta ruokapöytään, veden kierrätys suoraan paikan päällä - vuonna 2025 olemme pienentäneet hiilijalanjälkeämme merkittävästi, ja kaikki pakkausmateriaalimme on suunniteltu joko uudelleen käytettäväksi olemassa olevassa muodossaan, tai kierrätettäviksi.

RUOKA

Vuonna 2025 tarjoamme ihmisille ravintoa enemmän ja nykyistä kestävämmin

Kasvikset ovat tulevaisuuden ruokaa kaikkialla maailmassa. Olemme jatkaneet niiden kehittämistä jäljitettävyyden, uusien reseptien, entistä laajemman luomuvihannesvalikoiman, ympäristöystävällisten pakkausten ym. avulla. Kasvipohjaiset proteiinit tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia, joita olemme tutkineet - niistä on tullut elintarviketeollisuuden uusia tähtiä! Haluamme, että vuonna 2025 100 prosenttia Bonduelle-konsernin tuotemerkeistä vaikuttaa myönteisesti maailmaan. Lisäksi jatkamme Louis Bonduelle -säätiön kehittämistä. Säätiön tavoitteena on muuttaa ruokailutottumuksiamme pysyvästi

IHMISET

Vuonna 2025 työntekijöiden ja paikallisten yhteisöjen viihtyvyyden merkitys kasvaa.

Panostamme työntekijöidemme aloitteisiin, jotka ovat vaikuttavia! Sosiaaliset projektit ovat osa arkeamme - panostamme niihin ympäri maailmaa, Montrealista Moskovaan. 100 prosenttia Bonduelle-konsernin osastoista osallistuu projekteihin paikallisten yhteisöjen kanssa. Tavoitteemme on antaa työntekijöillemme aktiivinen rooli Bonduellen muutoksessa unohtamatta kaikkein tärkeintä: tavoitteena on, että vuonna 2025 ei tapahdu yhtään työtapaturmaa.

Tutustu yhteiskuntavastuuseen liittyviin toimiimme katsomalla video.