1. >Vuodesta 1853
  2. >Yhteistyömme sopimusviljelijöidemme kanssa kehittyy jatkuvasti

3.100 yhteistyökumppania ja yhtä paljon innostavia tapaamisia

Elämässä jotkin tapaamiset ovat tärkeämpiä kuin toiset. Ne auttavat meitä kasvamaan, kehittymään, löytämään uutta ja tekemään oikeita valintoja. Me Bonduellella olemme onnellisessa asemassa, sillä meillä ei ole vain yhtä vaan kokonaiset 3 100 inspiroivaa tapaamista. Tapaamalla maanviljelijöitämme ja kumppaneitamme pystymme ylläpitämään tiiviin ja kestävän suhteen, joka perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja kunnioitukseen.

Mutta mitä kestävä suhde oikeastaan tarkoittaa?

Jatkuva vuorovaikutus

Suhde perustuu vuorovaikutukseen ja jakamiseen, kun kaikki osapuolet kertovat avoimesti ajatuksistaan.

Yhdessä maanviljelijöiden kanssa luomamme malli on Bonduellelle tärkeä: se tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää maaperän köyhtymistä estävää viljelykiertoa, optimoida tuotantoa, jotta siinä syntyisi mahdollisimman vähän jätettä, suunnitella kylvöt ja varmistaa tuoton ja laadun kannalta paras mahdollinen sato.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme myös etuja: takaamme kumppaneillemme kiinteän, maailmanmarkkinahinnoista riippumattoman hinnan, reilut korvaukset ja 240 maatalousinsinöörimme ja teknikkomme tietämyksen ja osaamisen. Jotta maanviljelijöiden olosuhteet ja riippumattomuus eivät kärsisi, liikevaihto Bonduellen kanssa voi muodostaa enintään 20 prosenttia heidän kokonaisliikevaihdostaan.

Ovatko kaikki sitten tyytyväisiä? Kyllä, mutta ennen kaikkea lojaaleja. Kun olemme tehneet sopimuksen maanviljelijän kanssa, teemme heidän kanssaan yhteistyötä koko maailmassa keskimäärin 16 vuoden ajan ja Ranskassa 20 vuoden ajan.

Läheisestä suhteesta on pidettävä huolta päivittäin. On oltava läsnä ja vietettävä aikaa yhdessä.

Me Bonduellella olemme fyysisesti läsnä maanviljelijöidemme luona tukemassa heitä ja vaihtamassa ideoita ja tietoja heidän kanssaan. Maatalousneuvojamme ovat päivittäin yhteydessä maanviljelijöihin. Nämä agronomian asiantuntijat tarjoavat maanviljelijöille kasvuvaiheisiin liittyvää neuvontaa kylvämisestä sadonkorjuuseen sekä menetelmiin ja hallintoon liittyvää tietoa. Heidän tehtävänsä on siirtää osaamista ja sovittaa se paikallisiin olosuhteisiin sekä jakaa ja vaihtaa tietoja maanläheisellä tavalla.

Toinen yhteistyön kohokohta on "le Salon International de l' Agriculture"-messut. Kutsumme vuosittain noin 250 maanviljelijää ja heidän perhettään Ranskaan messuille ja esittelemään työtään kanssamme.

Maatalaousneuvojiemme rooli

Alain Pouillyn selittämänä