Kesäkurpitsapaistos kidneypapujen ja parmesaanin kera
Keskitaso
1 henkilö
30 min
Ainekset
1 henkilölle
200 g kesäkurpitsaa
1/2 sitruuna, luomu
30 g raastettua parmesaanijuustoa
1 hienonnettu valkosipulin kynsi
4 grammaa oreganoa hienonnettuna
2 kananmunaa
1 purkki Bonduelle mini packs punaisia kidneypapuja (valutettuna 60 g)
Suolaa
Mustapippuria
1/2 sitruuna, luomu
30 g raastettua parmesaanijuustoa
1 hienonnettu valkosipulin kynsi
4 grammaa oreganoa hienonnettuna
2 kananmunaa
1 purkki Bonduelle mini packs punaisia kidneypapuja (valutettuna 60 g)
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
200 g kesäkurpitsaa
1/2 sitruuna, luomu
30 g raastettua parmesaanijuustoa
1 hienonnettu valkosipulin kynsi
4 grammaa oreganoa hienonnettuna
2 kananmunaa
1 purkki Bonduelle mini packs punaisia kidneypapuja (valutettuna 60 g)
Suolaa
Mustapippuria
1/2 sitruuna, luomu
30 g raastettua parmesaanijuustoa
1 hienonnettu valkosipulin kynsi
4 grammaa oreganoa hienonnettuna
2 kananmunaa
1 purkki Bonduelle mini packs punaisia kidneypapuja (valutettuna 60 g)
Suolaa
Mustapippuria
- Vaihe 1Hienonna valkosipulin kynsi, silppua oregano, ja raasta sitruunankuori.
- Vaihe 2Raasta kesäkurpitsa ja parmesaani juusto. Lisää valkosipuli, oregano ja sitruunankuori.
- Vaihe 3Sekoita kananmunat massaan yksi kerrallaan, ja lisää punaiset kidneypavut.
- Vaihe 4Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos uunivuokaan.
- Vaihe 5Paistetaan esilämmitetyssä 210-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes paistos on saanut kullanruskean värin.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
Helppo
Keskitaso
Vaikea
< 15 min
15 - 45 min
45 min ja +
Lihamuhennos kidneypapujen ja juuresten kera
Paistettua kurpitsaa punaisten kidneypapujen, kikherneiden ja grillatun broilerin kera
Paahdettu lehtikaalisalaatti maissin ja punaisten kidneypapujen, paahdettujen hasselpähkinöiden ja jogurttikastikkeen kera
Katso myös: