Kikherne-hasselpähkinä za’atar salaattipedillä
Helppo
1 henkilö
20 min
Ainekset
1 henkilölle
20 g hasselpähkinöitä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl kuivattua oreganoa
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni romaine-/sydänsalaatti
1 dl jogurttia
Suolaa
Mustapippuria
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl kuivattua oreganoa
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni romaine-/sydänsalaatti
1 dl jogurttia
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
20 g hasselpähkinöitä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl kuivattua oreganoa
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni romaine-/sydänsalaatti
1 dl jogurttia
Suolaa
Mustapippuria
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl kuivattua oreganoa
1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni romaine-/sydänsalaatti
1 dl jogurttia
Suolaa
Mustapippuria
- Vaihe 1Rouhi hasselpähkinät karkeiksi.
- Vaihe 2Paahda pähkinät ja seesaminsiemenet kuivalla paistinpannulla miedolla lämmöllä kulanruskeiksi.
- Vaihe 3Sekoita pähkinät ja seesaminsiemenet oreganon, kikherneiden ja oliiviöljyn kanssa, mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 4Leikkaa salaatti pienemmiksi paloiksi ja sekoita jogurtin kanssa.
- Vaihe 5Aseta salaatti kulhoon ja ripottele päälle kikherne-hasselpähkinä za’ataria.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
Helppo
Keskitaso
Vaikea
< 15 min
15 - 45 min
45 min ja +
- KATSO RESEPTI
Kikhernesalaatti pestokermalla
- KATSO RESEPTI
Pasta tomaattikastikkeessa kikherneiden kera
- KATSO RESEPTI
Tortillapizza kikherneiden, halloumijuuston ja pekonin kera
Katso myös:




03083681147988_C1N1_R.webp)










