1. >Reseptit
  2. >Lohta ja mango-papusalsaa

Lohta ja mango-papusalsaa

Keskitaso
2 henkilöä
25 min
Ainekset
2 henkilölle
2 lohipalaa

Suolaa ja pippuria myllystä

Oliiviöljyä paistamiseen

MANGO-PAPUSALSA:

1 kypsä mango

1 kypsä avokado

1 pieni punasipuli

Kourallinen tuoretta korianteria

1 limetin mehu

1 rkl oliiviöljyä

Suolaa ja pippuria myllystä

1 ps Bonduelle kidneypapuja (150g)
Ainesosat 2 henkilölle
2 lohipalaa

Suolaa ja pippuria myllystä

Oliiviöljyä paistamiseen

MANGO-PAPUSALSA:

1 kypsä mango

1 kypsä avokado

1 pieni punasipuli

Kourallinen tuoretta korianteria

1 limetin mehu

1 rkl oliiviöljyä

Suolaa ja pippuria myllystä

1 ps Bonduelle kidneypapuja (150g)
  1. Vaihe 1
    Kuori mango ja avokado, ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli, ja hienonna korianteri.
  2. Vaihe 2
    Sekoita ainekset kulhossa ja lisää joukkoon kidneypavut.
  3. Vaihe 3
    Lisää myös limettimehu ja oliiviöljy, ja kääntele sekaisin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Vaihe 4
    Rouhi lohipalojen päälle suolaa ja pippuria. Paista palat kuumalla pannulla öljytilkassa – ensin nahkapuolelta rapeaksi, ja sitten toiselta puolelta niin kauan, että kala on kypsää.
  5. Vaihe 5
    Tarjoile lohi ja papu-mangosalsa yhdessä.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä