1. >Reseptit
  2. >Maissilla, punaisilla kidneypavuilla, kylkipaistilla ja ananassalsalla täytetyt tacot

Maissilla, punaisilla kidneypavuilla, kylkipaistilla ja ananassalsalla täytetyt tacot

Keskitaso
4 henkilöä
25 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle Maissi ja punaiset kidneypavut -sekoitusta (valutettuna yhteensä 280 g)

2 dl creme fraichea, 18 %

1/4 ruukku korianteria

400 g valmista kylkipaistia

8–12 tacokuorta

Salsa:

150 g ananasta

3 kevätsipulia

1/2 punainen chili

1 luomulimen mehu ja raastettu kuori

20 g säilöttyjä vihreitä jalapenoja

1 rkl jalapenojen lientä

1 rkl tomusokeria

Suolaa ja mustapippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle Maissi ja punaiset kidneypavut -sekoitusta (valutettuna yhteensä 280 g)

2 dl creme fraichea, 18 %

1/4 ruukku korianteria

400 g valmista kylkipaistia

8–12 tacokuorta

Salsa:

150 g ananasta

3 kevätsipulia

1/2 punainen chili

1 luomulimen mehu ja raastettu kuori

20 g säilöttyjä vihreitä jalapenoja

1 rkl jalapenojen lientä

1 rkl tomusokeria

Suolaa ja mustapippuria
  1. Vaihe 1
    Pilko ananas pieniksi kuutioiksi, ja hienonna kevätsipuli ja chili.
  2. Vaihe 2
    Raasta limen kuori raastimen hienoimmalla terällä ja purista limen mehu.
  3. Vaihe 3
    Hienonna jalapeno ja sekoita kaikki salsa-ainekset keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Vaihe 4
    Valuta maissi ja pavut siivilässä. Silppua korianteri karkeasti ja sekoita se yhteen ranskankerman, maissin ja papujen kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Vaihe 5
    Jaa maissi-papuseos tacokuoriin. Pilko kylkipaisti pieniksi paloiksi, ja lisää se tacojen täytteeksi.
  6. Vaihe 6
    Aseta tacot vuokaan tai pienille tarjottimille.
  7. Vaihe 7
    Tarjoile ananassalsan kanssa ja ripottele päälle lisää korianteria.
Vinkki:
Käytä korianterin sijasta basilikaa. Voit myös täyttää tacot broilerilla tai naudanlihalla.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä