
Minestronekeitto
Ainesosat
Neljälle ruokailijalle
150 g pekonikuutioita
Öljyä
2 porkkanaa
2 purjosipulia
1 dl viiniä
8—10 dl vettä
1 purkki kuorittuja
tomaatteja (400 g)
2 kanaliemikuutiota
1 purkki Bonduelle kidneypapuja
(250 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle kikherneitä
(265 g valutettuna)
Suolaa ja pippuria
Tarjoillaan: peston ja basilikan kera
Näin helppoa se on
- Kuullota pekoni kattilassa. Leikkaa porkkanat ja purjosipulit
pienemmiksi paloiksi ja kuullota yhdessä pekonin kanssa. - Lisää viini, vesi, kuoritut tomaatit ja liemikuutio ja anna
kiehua hiljalleen 10 minuuttia. - Lisää valutetut kidneypavut ja kikherneet keittoon.
Kuumenna kevyesti. - Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile peston ja basilikan kera.
Valmistusaika: 20 min