1. >Reseptit
  2. >Minestrone-keitto

Minestrone-keitto

Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
150 g pekonikuutioita

Öljyä

2 porkkanaa

2 purjosipulia

1 dl viiniä

8—10 dl vettä

1 purkki kuorittuja tomaatteja (400 g)

2 kanaliemikuutiota

1 purkki Bonduelle kidneypapuja (250 g valutettuna)

1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)

Suolaa ja pippuria

Tarjoillaan: peston ja basilikan kera
Ainesosat 4 henkilölle
150 g pekonikuutioita

Öljyä

2 porkkanaa

2 purjosipulia

1 dl viiniä

8—10 dl vettä

1 purkki kuorittuja tomaatteja (400 g)

2 kanaliemikuutiota

1 purkki Bonduelle kidneypapuja (250 g valutettuna)

1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)

Suolaa ja pippuria

Tarjoillaan: peston ja basilikan kera
  1. Vaihe 1
    Kuullota pekoni kattilassa. Leikkaa porkkanat ja purjosipulit pienemmiksi paloiksi ja kuullota yhdessä pekonin kanssa.
  2. Vaihe 2
    Lisää viini, vesi, kuoritut tomaatit ja liemikuutio ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
  3. Vaihe 3
    Lisää valutetut kidneypavut ja kikherneet keittoon.
  4. Vaihe 4
    Anna papujen ja herneiden tulla lämpimiksi.
  5. Vaihe 5
    Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile peston ja basilikan kera.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä