
Voipapu-tonnikalaleivät toscanalaisittain
Ainesosat
4 annosta
1/2 punasipuli
2 tlk Bonduelle-voipapuja (2x130g)
1 tlk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
2 rkl neitsytoliiviöljyä
2 rkl silputtua tuoretta persiljaa
2 rkl silputtua tuoretta basilikaa
1 (luomu)sitruunan mehu ja kuori hienoksi raastettuna
suolaa
mustapippuria
Lisäksi: hyvää vaaleaa leipää
Näin helppoa se on
- Silppua punasipuli hienoksi.
- Huuhtele ja valuta voipavut, ja kaada ne kulhoon.
Painele papujen rakenne haarukalla karkeaksi muusiksi. - Sekota kaikki aineet keskenään.
- Laita reilu annos papu-tonnikalatahnaa paahdettujen
leipäsiivujen päälle.
Vinkki: papu-tonnikalatahnaa voi nauttia leivän sijaan myös
salaatissa tai vihannestikkujen kera dippinä.