Täytetyt paprikat kyljysten kera
Helppo
4 henkilöä
40 min
Ainekset
4 henkilölle
500 g porsaankyljyksiä
2 rosmariinin vartta
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)
1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
50 g sipulia
2 valkosipulinkynttä
1–2 rkl oliiviöljyä
1/4 nippua oreganoa
2 punaista paprikaa
40 g parmesaania
2 leipäviipaletta, kuutioituna
Suolaa
Mustapippuria
Sitruunaa
2 rosmariinin vartta
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)
1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
50 g sipulia
2 valkosipulinkynttä
1–2 rkl oliiviöljyä
1/4 nippua oreganoa
2 punaista paprikaa
40 g parmesaania
2 leipäviipaletta, kuutioituna
Suolaa
Mustapippuria
Sitruunaa
Ainesosat 4 henkilölle
500 g porsaankyljyksiä
2 rosmariinin vartta
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)
1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
50 g sipulia
2 valkosipulinkynttä
1–2 rkl oliiviöljyä
1/4 nippua oreganoa
2 punaista paprikaa
40 g parmesaania
2 leipäviipaletta, kuutioituna
Suolaa
Mustapippuria
Sitruunaa
2 rosmariinin vartta
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)
1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
50 g sipulia
2 valkosipulinkynttä
1–2 rkl oliiviöljyä
1/4 nippua oreganoa
2 punaista paprikaa
40 g parmesaania
2 leipäviipaletta, kuutioituna
Suolaa
Mustapippuria
Sitruunaa
- Vaihe 1Hienonna sipuli ja valkosipuli. Silppua oregano karkeasti.
- Vaihe 2Paista sipulia, valkosipulia ja oreganoa öljyssä pannulla, kunnes ne ovat hiukan ruskistuneet.
- Vaihe 3Lisää kikherneet ja punaiset kidneypavut ja ruskista. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Vaihe 4Halkaise paprikat pituussuunnassa, poista siemenet ja laita ne leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
- Vaihe 5Täytä paprikat kikherneillä ja punaisilla kidneypavuilla, ripottele päälle juustoraastetta ja leipäkuutioita. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia, kunnes paprikat ovat kypsiä.
- Vaihe 6Silppua rosmariini karkeasti ja sekoita lihan kanssa, mausta suolalla ja pippurilla. Paista kuumalla pannulla n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.
- Vaihe 7Tarjoile liha paistettujen paprikoiden ja sitruunan kera.
Vinkki:
Voit tarjoilla paprikat myös kalan tai kanan lisukkeena. Myös mainio kasvisruoka sellaisenaan. Voit käyttää paprikoiden täytteessä myös Bonduelle chilipapuja.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
Helppo
Keskitaso
Vaikea
< 15 min
15 - 45 min
45 min ja +
Intialainen kanacurry
Taio Intian väriloisto lautasellesi ja matkaa makuhermoillasi curryn, kanan ja itämaisen elämänilon maahan. Lähde tämän reseptin avulla matkalle Ganges-joelle.
Tortillapizza kikherneiden, halloumijuuston ja pekonin kera
Pasta tomaattikastikkeessa kikherneiden kera
Katso myös: